• Artist / lot n°
  • Text search
  • Technique search
  • Stylistic period search
  • Online catalogue

    • Overview
    • Overview
    Pablo Picasso  : L'autruche, zu Bouffon , Paris, 1936
    Pablo Picasso  : L'autruche, zu Bouffon , Paris, 1936
    Pablo Picasso : 1252 L'autruche, zu Bouffon
    Pablo Picasso : 1252 L'autruche, zu Bouffon
    Pablo Picasso : 1252 L'autruche, zu Bouffon
    Pablo Picasso : 1252 L'autruche, zu Bouffon

    Pablo Picasso

    Málaga 1881 - 1973 Mougins

    1252   

    L'autruche, zu Bouffon

    Estimate CHF 2'000
    02.06.2023
    German version below
    Shipping fees

    Paris, 1936

    Aquatint over drypoint

    41.5x31.5 cm, platemark; 44x33.5 cm, sheet size

    Catalogues Raisonné

    Baer 590/II/B/a (of C). Bloch 343

    Condition

    On laid paper. Perfect impression and condition. With mounting remnants on the back

    Comments

    One of the 47 copies on Montval laid paper with margin. Picasso created numerous animal depictions for Buffon's "Histoire naturelle" (Georges Louis Leclerc, Comte de Buffon, 1707-1788).


     
     

    L'autruche, zu Bouffon


    Paris, 1936

    Aquatinta über Kaltnadel

    41,5x31,5 cm, Plattenkante; 44x33,5 cm, Blattgrösse

    Werkverzeichnisse

    Baer 590/II/B/a (v. C). Bloch 343

    Zustand

    Auf Bütten. Tadellos im Druck und in der Erhaltung. Rückseitig mit Montierungsresten

    Erläuterungen

    Eines der 47 Exemplare auf Montval-Bütten mit Rand. Picasso schuf zahlreiche Tierdarstellungen für die "Histoire naturelle" von Buffon (Georges Louis Leclerc, Comte de Buffon, 1707-1788)


     
     
     
    Estimated shipping fees
    Switzerland CHF130
    Europe CHF230
    Overseas CHF290
    Pablo Picasso  : L'autruche, zu Bouffon , Paris, 1936
    Pablo Picasso  : L'autruche, zu Bouffon , Paris, 1936

    KORNFELD
    Excellence and Expertise since 1864
    GALERIE KORNFELD AUKTIONEN AG • Laupenstrasse 41, Postfach, 3008 Bern / Switzerland • Tel +41 31 381 4673 • galerie@kornfeld.ch
  • By continuing your browsing on this site, you agree to the use of cookies to improve your user experience. Read our privacy statement.    Agree